Inschrijvingen Dia-avond en start nieuwe chirojaar!

  • Beste ouders
    Beste chirovrienden

    Het nieuwe chirojaar komt eraan, eindelijk!
    Vooraleer we weer elke zondag paraat staan, willen we graag met z’n allen de kampfoto’s bekijken (met een hapje en drankje natuurlijk). Hieronder vinden jullie de brief met informatie hoe onze dia-avond zal verlopen EN meteen al wat uitleg over onze startdag! Lees dit zeer grondig! Bij onduidelijkheden mogen jullie ons altijd contacteren (mail, Facebook, sms, …).

    Hieronder vinden jullie de linken die jullie nodig hebben voor de inschrijvingen.

    * Dia-avond:
    https://doodle.com/poll/29hsz93vi9857npc
    Bekijk ook zeker het document (in bijlage) met extra uitleg hoe je je online moet inschrijven via de Doodle!

    * Nieuw startjaar:
    https://forms.gle/ySZQBk4cTsfwgSDr7


Tot snel!

De leiding en VB.

Beste ouders

Dag jongens en meisjes van Chiro Papegem!

Het is dit jaar een raar Chirojaar geweest omwille van COVID-19. We hebben heel veel geluk gehad dat we op kamp mochten gaan en we hebben er allemaal van genoten, desondanks de maatregelen die genomen moesten worden. We hoopten natuurlijk allemaal op een normaal Chirojaar, maar dat zit er nog niet meteen aan te komen, daarom deze brief.

Om het Chirojaar af te sluiten, eindigen we naar goede gewoonte met een DIA-AVOND waar we de foto’s van het kamp voorstellen, vergezeld van een hapje en een drankje (aan democratische prijzen). Dit jaar zijn we echter genoodzaakt om niet één, maar twee dia-avonden te organiseren, zodat iedereen de kans krijgt om de foto’s te bekijken.

Daarom zijn we van plan om met 2 avonden te werken,

één op vrijdag 18 september en

één op zaterdag 19 september.

De dia-avond gaat door onder de koepel, dus het is zeker een goed idee om een trui mee te nemen, want het zou daar wel eens fris kunnen worden!

Onze legendarische dia-avond start om 18u30 en dit jaar zijn we ook verplicht om een einduur in te stellen, daarom sluiten onze deuren om 00u00.

Het is verplicht om vooraf online in te schrijven, want we hebben maar 60 beschikbare plaatsen op elke avond omdat de tafeltjes op 1,5 meter afstand moeten staan. De online inschrijvingen worden geopend op 3 september via Doodle. Er zal hiervoor een link verschijnen op onze Facebookpagina, voorafgegaan door wat extra uitleg over hoe je Doodle kan gebruiken (vergeet dus zeker onze pagina niet te liken 😉). Deze link zal je ook terugvinden op onze website en in je mailbox. Maar opgelet, Volzet = volzet!!
Ook kinderen moeten ingeschreven worden via deze link!

Houden jullie ook even rekening met de verplichte maatregelen?:

  • Iedereen die ouder is dan 12 jaar is verplicht om een mondmasker te dragen bij het aankomen en het verplaatsen (naar toilet gaan, jetons kopen, handen wassen…)
  • Maximum 10 personen per tafel (denk aan jullie bubbel!)
  • Kinderen blijven in de koepel (niet naar het pleintje spelen!)

Op zondag 20 september geven we de aftrap van het nieuwe Chirojaar met onze jaarlijkse STARTDAG! Door de corona-maatregelen zal deze er dit jaar ook een beetje anders uitzien, omdat we alle activiteiten moeten organiseren in bubbels. We hebben ervoor gekozen om te werken met 3 bubbels van 50 personen, omdat onze Chiro altijd maar groter en groter wordt!

Voor onze kleinsten, de pinkels en speelclubs, hebben we gekozen voor een halve dag. Dit wil zeggen dat jullie welkom zijn om te komen spelen en ravotten om 14u aan het chiroheem! Willen jullie €1 meebrengen voor een koekje en een drankje om 16u? Om 17u moeten jullie jammer genoeg wel terug naar huis na een namiddag vol plezier!

Jullie worden aan het heem (oprit) opgehaald.

De rakwi’s worden om 10u aan het chiroheem verwacht. Voor jullie wordt een heerlijk middagmaal voorzien, dus brengen jullie €2 mee? Na een geweldige startdag moeten jullie om 17u terug huiswaarts keren. Jullie worden onder het afdakje van de kerk opgehaald.

De tito’s, keti’s en aspi’s worden om 10u op het pleintje verwacht (liefst in jullie groep bv. tito’s op het petanqueplein, keti’s aan de schommel en aspi’s aan de goal – kies maar welke). Ook jullie krijgen een heerlijk middagmaal, dus vergeet jullie €2 niet!
Kom je met de fiets? Stal je fiets aan het pleintje – zeker op slot doen.

Ook jullie moeten om 17u huiswaarts terugkeren na een geweldige startdag! Jullie worden aan het pleintje opgehaald.
Opgelet! Een mondmasker is voor jullie verplicht!


Hoe kan je je inschrijven voor het nieuwe werkjaar?

Ja, dit gebeurt ook online. Je krijgt een link via onze facebookpagina, website en mail.

Vul zo goed mogelijk de gegevens in.

Invullen van het formulier + betalen lidgeld (€30 – op rekeningnummer: BE62 8002 2250 6661) = ingeschreven! Dit alles voor 15 oktober!!

Facebook: https://www.facebook.com/ChiroPapegem/?epa=SEARCH_BOX

Website: https://chiropapegem.chirosite.be/

Mail: chiropapegem@gmail.com