Bezoek Paashaas - Lentetoog - Aspicafé - Trappistenavond

Hallo allemaal

Tijd voor wat reclame! Wij doen een warme oproep aan alle mama's, papa's, oma's, opa's, tantes, nonkels, vriendjes en vriendinnetjes om massaal flapjes van Joyvalle (melk) en barcodes van Soubry (pasta) te verzamelen. Je mag deze altijd aan de leiding of VB Anja afgeven. Zo krijgen we pasta en melk voor op kamp (jummieee 🙂). Alvast een dikke dankjewel!!

Daarnaast zijn er ook nog enkele evenementen die jullie best in jullie agenda zetten. Volgende week op 10 april komt de paashaas bij ons op bezoek! We spelen samen allerlei leuke spelletjes in paasthema. Diezelfde dag verkopen de aspi's na de chiro ook nog heerlijke zelfgemaakte (!!!) paaseitjes om wat geld te hebben om er een onvergetelijk kamp van te maken. Je kan paaseitjes bestellen in hun kraampje of door een berichtje sturen naar de asp's of de aspileiding!

Op 1 mei staan de keti’s en hun leiding vanaf 15u30 met een lentetoog met allelei lekkere drankjes en hapjes en springkasteel voor jullie klaar. Spring gerust eens binnen en steun de ketikas voor een superleuke activiteit op kamp! Diezelfde dag om 17u15 start het jaarlijkse infomoment in 't Zaaltje omtrent kamp en komen jullie EINDELIJK het kampthema te weten (spannendddd).

Een weekje later op 7 mei organiseren de aspi's vanaf 20u hun aspicafé, de ouders zijn zeker welkom om de aspi’s een supertof kamp te bezorgen!

 Op 13 mei gaat onze jaarlijkse trappistenavond eindelijk weer door! Voor het eerst kunnen jullie een lekker trappistje bij ons komen drinken in 't zaaltje, ons chiroheem én op de oprit.

we hopen jullie allemaal te zien!

Tot dan Groetjes de leiding x x x