Corona-update

Beste ouders en Chiro-vriendjes
Na een vergadering gisteren hebben we een belangrijke knoop doorgehakt. We hebben besloten om deze zondag (25 oktober) voor de laatste keer een Chiro-zondag te organiseren, en dit zeker tot en met 19 november (nieuwe raad rond corona en jeugd). 😭 De corona-cijfers blijven maar stijgen en wij vinden het niet langer verantwoord om Chiro-activiteiten te organiseren. Dit was voor ons een zeer moeilijke beslissing, maar de gezondheid gaat voor!
Op 25 oktober (deze zondag) geven we wel nog een laatste keer Chiro, dit om de dag van de jeugdbeweging te vieren en om nog eens afscheid te nemen voor een tijdje. De uurregeling van vorige week blijft behouden:
🔸 Pinkels-speelclub-rakwi: 13u tot 15u45. Pinkels en speelclubs worden nog steeds opgehaald/afgezet aan het pleintje, en rakwi’s aan het chiroheem. Daarnaast doen we ook een warme oproep om je kind (ook al is deze -12 jaar) een mondmasker te laten dragen. Dit om maximale veiligheid te garanderen.
🔸 Tito-keti: 16u tot 19u aan het pleintje. Vergeet jullie mondmasker niet want dit is voor jullie verplicht!
🔸 Voor onze aspi’s is het deze week geen fysieke chiro, maar jullie leiding voorziet voor jullie een leuk online spelletje!
Zorg zeker voor een dikke trui en een regenjas, want wij spelen zondag de hele dag buiten, in navolging van de aanrading van het overlegcomité. 🧥
Omdat we de dag van de jeugdbeweging niet naar jaarlijkse gewoonte kunnen vieren hebben in het park van Lede, voorzien we een andere verrassing voor jullie! Eet dus ’s middags zeker niet te veel, of je gaat spijt hebben 😉
Hopelijk begrijpen jullie dat we deze moeilijke beslissing hebben moeten nemen, maar we nemen deze in het belang van ieders gezondheid!
Lieve chirogroetjes en hopelijk tot snel!
De leiding en VB Anja ❤️