Nieuwe data dia-avond en startdag

Beste chiroleden en ouders

Met het prachtige Festival Pertotal achter de rug, kunnen we al beginnen uitkijken naar het nieuwe chirojaar!! Wie wordt mijn leiding? Welke activiteiten en spelletjes gaan we allemaal spelen? Al deze vragen zullen beantwoord worden op onze jaarlijkse STARTDAG. De startdag zal 2 weken later doorgaan dan gepland (dus niet zoals vermeld in het boeksken), maar zal doorgaan OP  ZONDAG 2 OKTOBER.

Voor we aan het nieuwe chirojaar kunnen beginnen, moeten we het huidige chirojaar natuurlijk in stijl afsluiten en dit doen we uiteraard met onze mooie DIA-AVOND. De dia-avond zal ook 2 weken later doorgaan en valt dus OP VRIJDAG 30 SEPTEMBER.

“Seg, maar wat is dat eigenlijk voor een beest, zo een dia-avond?”, hoor ik jullie al denken als je net je eerste chirojaar achter de rug hebt. Ewel, op de dia-avond wordt een hele mooie PowerPoint voorstelling getoond met daarin alle mooie (en minder mooie) foto’s van op ons chirokamp in Oostmalle. Zo kunnen we nog een keertje nagenieten van het zalige festival kamp en de leukste momenten die we daar beleefd hebben! Zeker een avond om naartoe te komen!

Duidt vrijdag 30 september en zondag 2 oktober dus maar al in het groot in jullie agenda aan voor deze zalige activiteiten!

(Meer informatie over het uur van aanvang en locatie volgt nog.)

Nog een fijne vakantie gewenst!

De leiding en VB.